KIKNEK AJÁNLJUK EZT A BEFEKTETÉST?

Befektetési lehetőséget keresőknek,
akik egy fizikailag is megfogható, alapos előkészítés eredményeként alacsony kockázat mellett, magas és tervezhető hozamot biztosító befektetési alternatívát keresnek, amely szükség esetén könnyen értékesíthető.

Vállalkozást indítóknak,
akik olyan befektetési formát keresnek, amely mellett több szabadidejük marad családjukra, a pihenésre és a szórakozásra.

Kedvező területtel rendelkezőknek,
akik rendelkeznek egy frekventált elhelyezkedésű területtel, amelyre akár önkiszolgáló autómosó is építhető.

Autós vállalkozással rendelkezőknek,
akik meglévő autós vállalkozásuk mellett szeretnének kiegészítő szolgáltatást nyújtani ügyfeleiknek, kihasználva a kapcsolt vállalkozások szinergiáját.

EGY SIKERES ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ ÖSSZETEVŐI

Kiváló
mosótechnológia

A megfelelő tisztítási eredmény garantálja a visszatérő vevőket. Biztosítsa ügyfelei elégedettségét a karcmentes tisztaságot és foltmentes száradást kínáló EHRLE mosótechnológiával!

Modern,
hívogató design

A modern kialakítás
és a feltűnő megjelenés napjainkban egyre fontosabb vevőcsalogató eszköz. Az EHRLE többféle látványos tetőszerkezet megoldást kínál a befektetők számára.

Megbízható
háttér

Munkatársaink a mosóépítés és -üzemeltetés minden fázisában szakszerű segítséget nyújtanak. Nagy létszámú, jól képzett szervizcsapatunk a garancia a gyors és szakszerű karbantartásra.

Gondos
üzemeltetés

A Minősített EHRLE Autómosó program keretében marketingtámogatást, illetve számos kedvezményt nyújtunk a résztvevő, berendezéseiket EHRLE standardok szerint működtető Partnereinknek.

EHRLE MŰSZAKI MEGOLDÁSOK 1-TŐL AKÁR 9 MOSÓÁLLÁSIG

Kérdése van? Szeretne többet megtudni befektetésünkről? Kattintson a gombra és lépjen velünk kapcsolatba!

EHRLE AKADÉMIA

Együttműködésünk első szakaszában az a célunk, hogy Önt költség és kötelezettségmentesen eljuttassuk addig a pontig, ahol Ön el tudja dönteni, hol és milyen önkiszolgáló autómosót épít, illetve ennek a döntésnek mekkora a várható beruházási költsége és várható megtérülése.

Ennek a szakasznak a legelső lépése az EHRLE Akadémia tájékoztató előadása, amelynek keretében egy részletes információs csomagot kap tőlünk.
Az előadások irodánkban kerülnek megrendezésre (1116 Budapest, Temesvár u. 19-21., Budamobil Ipari Park).

Erről részletes tájékoztatást küldünk az eseményt megelőző napon.

DÍJMENTES TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁSUNKON INFORMÁCIÓKAT SZEREZHET AZ ALÁBBIAKRÓL

  • Milyen feltételek mellett biztonságos és jó megtérülést biztosító befektetés az önkiszolgáló autómosó beruházás?
  • Milyen ismérvekkel rendelkezik egy jó terület?
  • Milyen költségekkel, hozamokkal jár egy önkiszolgáló autómosó működtetése?
  • Milyen előnyöket kínál Önnek az EHRLE technológia?

A tájékoztatás eredményeképpen megalapozott döntést tud majd hozni arról, hogy az önkiszolgáló autómosó beruházás reális alternatíva-e az Ön számára, és érdemes-e továbblépnie velünk egy részletes szakértői előkészítő folyamatra. Kattintson és regisztráljon még ma!

Partnereink mondták

{"number_of_column":"1","number_of_column_desktop":"1","number_of_column_small_desktop":"1","number_of_column_tablet":"1","number_of_column_mobile":"1","auto_play":"true","auto_play_speed":"7000","scroll_speed":"800","pause_on_hover":"true","infinite_loop":"true","navigation":"true","pagination":"true","swipe_on":"true","mouse_draggable":"true","rtl_mode":"false"}

Rétházi Csaba – Bóly

" Több éve együttműködő partneretek a Bóly Brand Kft. megerősíti, hogy valóban jogosultak vagytok e kitüntető cím viselésére. Ezt támasztja alá az elmúlt évek kiváló együttműködése, a megkülönböztetett figyelem, amelyet kéréseink irányában tanúsítottatok."

Vámos István – Fót

"Korrekt, megbízható cég, hatékony szerviz háttérrel. Az általuk forgalmazott berendezések a jelenleg elérhető legkorszerűbbek közé tartoznak."

Maczek Tibor -Bicske és Dunaújváros

Az EHRLE sokkal jobban váltja be a hozzá fűzött reményeket mind anyagilag, mind szervizháttérben, mind kopásállóságban, mint amire számítottam. Maga az EHRLE technológia is figyelemreméltó. Számomra mindenben megfelelő.

Várteleki Attila – Dombóvár

Mosóügyfeleim száma egyre nő, szeretik az egyszerű kezelhetőséget, és a gyönyörű végeredményt. Nekem nagyon fontos ügyfeleim elégedettsége, és a mögöttem álló gyári színvonalú háttértámogatás. Önöktől mindkettőt megkaptam, köszönöm!

Kovács Bence – Érd

2014-ben nyitottuk meg a 4 állásos autómosónkat, amely várakozásokon felül teljesít. Azért is választottuk az EHRLE-t, mert nagyon megnyerő az a technológia, amit árulnak, ezen kívül mosóhatásban is magas minőséget képviselnek. Nem utolsó sorban pedig a szerviztől is bármilyen probléma esetén gyors megoldáshoz jutunk.

[slide-anything id='61']

HÍVJON MINKET

ÍRJON NEKÜNK

WEBOLDALAINK