EHRLE Rendezvény

Ehrle Akadémia – Budapest

Az előadásra minden esetben előzetes regisztráció szükséges.

Töltse ki űrlapunkat, munkatársunk keresni fogja a részletekkel kapcsolatban.

Jó úton van! Már csak pár lépés választja el attól, hogy megismerjen egy jövedelmező befektetést!

Tapasztalt szakembereink egy gyakorlatias előadás keretében mutatják be miért jó befektetés egy önkiszolgáló autómosó, valamint hogy hogyan érdemes létrehozni és üzemeltetni úgy, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Az EHRLE Akadémia programot azért hoztuk létre, hogy egy bővebb és részletesebb betekintést nyújtsunk azoknak, akik érdeklődnek az önkiszolgáló autómosó beruházás iránt. Az előadás során lehetőségük nyílik feltenni kérdéseiket.

Célunk, hogy Önt költség- és kötelezettségmentesen eljuttassuk addig a pontig, ahol el tudja dönteni, hol és milyen önkiszolgáló autómosót épít, illetve mekkora a várható beruházási költsége és várható megtérülése.

Töltse ki űrlapunkat és biztosítsa be helyét!
Kérjük, a kitöltésnél ügyeljen rá, hogy a helyes adatokat adja meg, illetve ne maradjon üresen egyik kötelező mező se. Köszönjük!

Ehrle Business & Café – elindul új programsorozatunk!

Első állomás: Szigetvár, 2022.06.30.
helyszín: EHRLE Autómosó Szigetvár

Második állomás: Fonyód, 2022.07.28.
helyszín: EHRLE Autómosó Fonyód

Gondolkodott önkiszolgáló autómosó beruházáson, de eddig nem volt lehetősége ellátogatni hozzánk Budapestre és részt venni az EHRLE Akadémián? Akkor ez Önnek szól!

Nyakunkba vesszük az országot, és elindulunk különböző EHRLE önkiszolgáló autómosóba, hogy lehetőséget adjunk azoknak is, akik eddig nem tudtak eljönni a budapesti Akadémiára. Az ingyenes személyes konzultáció keretében felteheti kérdéseit.

Értesítést kérek!

Érdekli, hogy hol leszünk legközelebb? Iratkozzon fel információs levelünkre, és legyen naprakész!

Rendezvénysorozatunk folytatódik. Ha nem szeretne lemaradni az aktuális eseményekről illetve újdonságainkról, nincs más dolga, mint feliratkozni címlistánkra, és onnantól kezdve értesülni fog a következő Ehrle rendezvényeinkről!

Regisztrációs űrlap

Töltse ki űrlapunkat és biztosítsa be helyét! Kérjük, a kitöltésnél ügyeljen rá, hogy a helyes adatokat adja meg, illetve ne maradjon üresen egyik kötelező mező se. Köszönjük!

NévKötelezőn kitöltendő mező!
TelepülésKötelezőn kitöltendő mező!
Feltételek elfogadásaKötelezőn kitöltendő mező!
Feliratkozás

Nem talált megfelelő időpontot? Kérdése van?

Amennyiben nem tud eljönni Akadémia előadásunkra, vagy további kérdés merült fel Önben, keresse fel bátran értékesítő kollégáinkat, és egyeztessen velük időpontot!

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, +361 362 6219 vagy írjon a ertekesites@kvant.hu email címre.

HÍVJON MINKET!
+36 1 362 6219

ÍRJON NEKÜNK

WEBOLDALAINK