fbpx

EHRLE Road Show jelentkezés

Elindul az őszi Road Show!

Jó úton van! Már csak pár lépés választja el attól, hogy megismerjen egy jövedelmező befektetést!

Jöjjön el, és hallgassa meg előadásunkat, ahol személyesen a mosótulajdonosok mesélik el tapasztalataikat, és mutatják be vállalkozásukat.

Tapasztalt kollégánk gyakorlatias előadás keretében mutatja be miért jó befektetés egy önkiszolgáló autómosó, valamint hogy hogyan érdemes létrehozni és üzemeltetni úgy, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Célunk, hogy Önt költség- és kötelezettségmentesen eljuttassuk addig a pontig, ahol el tudja dönteni, hol és milyen önkiszolgáló autómosót épít, illetve mekkora a várható beruházási költsége és várható megtérülése.

COVID intézkedések. A rendezvényeinken maximális figyelmet fordítunk a higiéniára és a járványügyi ajánlások betartására!

A COVID fertőzés elkerülése érdekében a Road Show ideje alatt az alábbi intézkedéseket vezettük be:
• A maszk viselése kötelező, melyet természetesen mindenkinek biztosítunk.
• Kézfertőtlenítőt helyezünk ki a rendezvényteremben, emellett takarító személyzet rendelkezésre állásával biztosítjuk a folyamatos fertőtlenítést.
• A 1,5 méteres távolság betartását a székek megfelelő távolságban való elhelyezésével biztosítjuk.

A program- és a helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

Regisztrációs űrlap

Regisztráció

A rendezvény regisztrációs díja 5.000 Ft/fő. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a befizetést követően kerül véglegesítésre a jelentkezése!

A zsúfoltság elkerülése érdekében és, hogy betartsuk a járványügyi ajánlásokat, a férőhelyek száma limitált. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben valóban el tud jönni! Így tartjuk fent a helyet azoknak a látogatóknak, akik valóban érdeklődnek az önkiszolgáló autómosó beruházás iránt.

A regisztrációs díj nem veszik el! A rendezvényen való megjelenéskor 100 %-ban visszatérítjük Önnek a befizetett regisztrációs díjat, melyet mosózseton formában térítünk meg. Az érmét bármelyik EHRLE önkiszolgáló autómosóban feltudja használni, ahol beépítésre került a zsetonelfogadó rendszer. A fizetésre vonatkozó további információkat a visszaigazolásban fogjuk küldeni!

Töltse ki űrlapunkat és biztosítsa be helyét!

A férőhelyek száma limitált! Kérjük, a kitöltésnél ügyeljen rá, hogy a helyes adatokat adja meg, illetve minden kötelező mezőt kitöltsön. A legördülő menüben tudja kiválasztani, melyik helyszínre kíván regisztrálni!

Honnan ismeri cégünket? Kérjük, válasszon!*

Melyik időpont megfelelő Önnek? Kérjük, válasszon!*

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Megismertem és elfogadom a weboldal adatvédelmi nyilatkozatát

Nem talált megfelelő időpontot? Kérdése van?

Amennyiben nem tud eljönni rendezvényünkre, vagy további kérdés merült fel Önben, keresse fel bátran értékesítő kollégáinkat, és egyeztessen velük időpontot!

Hívjon minket a központi telefonszámon, +36 1 371-0760 vagy írjon a marketing@kvant.hu email címre.

HÍVJON MINKET

ÍRJON NEKÜNK

WEBOLDALAINK