EHRLE Road Show jelentkezés – LEZÁRULT!

A 2022-es EHRLE Road Show rendezvény véget ért!

Amennyiben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás iránt, regisztráljon Akadémia előadásaink egyikére, hogy kereskedelmi és műszaki szaktanácsadóinktól hasznos információkhoz juthasson!

Elindul az őszi Road Show! – LEZAJLOTT!

Jó úton van! Már csak pár lépés választja el attól, hogy megismerjen egy jövedelmező befektetést!

Jöjjön el, és hallgassa meg előadásunkat, ahol személyesen a mosótulajdonosok mesélik el tapasztalataikat, és mutatják be vállalkozásukat.

Tapasztalt kollégánk gyakorlatias előadás keretében mutatja be miért jó befektetés egy önkiszolgáló autómosó, valamint hogy hogyan érdemes létrehozni és üzemeltetni úgy, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Célunk, hogy Önt költség- és kötelezettségmentesen eljuttassuk addig a pontig, ahol el tudja dönteni, hol és milyen önkiszolgáló autómosót épít, illetve mekkora a várható beruházási költsége és várható megtérülése.

COVID intézkedések:

A rendezvényeinken maximális figyelmet fordítunk a higiéniára és a járványügyi ajánlások betartására! A COVID fertőzés elkerülése érdekében a Road Show ideje alatt a jelenleg hatályban lévő szabályozások a mérvadóak.

A program- és a helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

Regisztrációs űrlap – Road Show

Regisztráció

A rendezvény regisztrációhoz kötött! A zsúfoltság elkerülése érdekében és, hogy betartsuk a járványügyi ajánlásokat, a férőhelyek száma limitált. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben valóban el tud jönni! Így tartjuk fent a helyet azoknak a látogatóknak, akik valóban érdeklődnek az önkiszolgáló autómosó beruházás iránt.

Töltse ki űrlapunkat és biztosítsa be helyét!

Kérjük, a kitöltésnél ügyeljen rá, hogy a helyes adatokat adja meg, illetve minden kötelező mezőt kitöltsön. A legördülő menüben tudja kiválasztani, melyik helyszínre kíván regisztrálni!

  .  Honnan ismeri cégünket? Kérjük, válasszon!*

  Melyik időpont megfelelő Önnek? Kérjük, válasszon!*

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Megismertem és elfogadom a weboldal adatvédelmi nyilatkozatát

  Nem talált megfelelő időpontot? Kérdése van?

  Amennyiben nem tud eljönni rendezvényünkre, vagy további kérdés merült fel Önben, keresse fel bátran értékesítő kollégáinkat, és egyeztessen velük időpontot!

  Hívjon minket a központi telefonszámon, +36 1 371-0760 vagy írjon a marketing@kvant.hu email címre.

  [slide-anything id='61']

  HÍVJON MINKET

  ÍRJON NEKÜNK

  WEBOLDALAINK