ehrle befektetés, automoso

Ahhoz, hogy egy sikeres önkiszolgáló autómosó beruházást üzemeltessünk, gondos előkészítő folyamatnak kell megelőznie a kivitelezést. Ezen folyamat lépéseit befektetőinkkel karöltve, az önkiszolgáló autómosók építésében szerzett csaknem 30 éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva együtt tesszük meg annak érdekében, hogy egy hatékony és gazdaságos vállalkozás szülessen meg.

Lássuk, milyen egyedi sajátosságai vannak a Kvant Kft-nek,
ami eltér a konkurenciától!

Sokan elcsábulnak a technológia választásnál, ha számukra kedvező áron egy tetszetős tetőt kínál az eladó. A csomagolás fontos, és ezt mi is hangsúlyozzuk, de az alapvető döntési faktor a tisztítási hatékonyság kell, hogy legyen!

Az EHRLE autómosó berendezések Németországban kerülnek legyártásra. Szállítási határidőink kiszámíthatóak.

TISZTÍTÓSZER
a minőségi autómosáshoz

Az autómosásnál elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb minőségű tisztítószert használjunk. Az EHRLE tisztítószereit együtt fejlesztették a technológiával, a késleltetett oldódású mikroszemcsés porvegyszer kiemelkedően tisztít, nem károsítja a fényezést, szilikátmentessége miatt nem hagy nyomot az autón, és intenzív illata miatt élmény az autómosás.

TECHNOLÓGIA
megbízható német minőség

Elengedhetetlen, hogy a technológia magas minőségű legyen. A gondos tervezés, a sok évtizedes tapasztalat, a vezető gyártóktól származó részegységek, a rozsdamentes váz és csövezés, egy családi vállalat örökségével fűszerezve garantálják a tartósságot és megbízhatóságot.

Kiváló tisztítóhatás = elégedett ügyfelek.

SZERVIZHÁLÓZAT
elérhető, amikor szükség van rá
Minden gépnél szükséges a rendszeres karbantartás. Ilyen esetben rendkívül fontos, hogy a szervíz reakcióideje gyors legyen, és ne álljon adott esetben 1-2 napig vagy több hétig az autómosó, mert nem találunk megfelelő szakembert, vagy esetleg nem elérhető bizonyos időszakokban a szervizszolgálattás.

ALKATRÉSZBÁZIS
hazai raktárkészlet
A szervizelés, karbantartás során szükséges lehet alkatrész cserére. Ha számít az idő, fontos, hogy helyben rendelkezésre álljon az alkatrész. Nagyértékű alkatrészbázis áll ügyfeleink rendelkezésére, így a legtöbb esetben gyorsan várakozás nélkül hozzájuthatnak a szükséges alkatrészekhez.

Lehetőség van továbbá átalánydíjas szervizszolgáltatás igénybevételére is, melynek keretében bevételarányos díjért cserébe gyakorlatilag „örök garanciális” berendezést birtokolnak, valamint a szolgáltatás magában foglalja a tisztítószer- és alkatrészellátást is.

Nagy létszámú, magasan képzett szervizcsapatunk rendelkezésre áll,
legyen szó hétvégéről vagy ünnepnapokról akár.