KIKNEK AJÁNLJUK EZT A BEFEKTETÉST?

Befektetési lehetőséget keresőknek,
akik egy fizikailag is megfogható, alapos előkészítés eredményeként alacsony kockázat mellett, magas és tervezhető hozamot biztosító befektetési alternatívát keresnek, amely szükség esetén könnyen értékesíthető.

Vállalkozást indítóknak,
akik olyan befektetési formát keresnek, amely mellett több szabadidejük marad családjukra, a pihenésre és a szórakozásra.

Kedvező területtel rendelkezőknek,
akik rendelkeznek egy frekventált elhelyezkedésű területtel, amelyre akár önkiszolgáló autómosó is építhető.

Autós vállalkozással rendelkezőknek,
akik meglévő autós vállalkozásuk mellett szeretnének kiegészítő szolgáltatást nyújtani ügyfeleiknek, kihasználva a kapcsolt vállalkozások szinergiáját.

CSATLAKOZZON MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB AUTÓMOSÓ HÁLÓZATÁHOZ!

Érdeklődik az autómosó berendezések iránt? Szívesen olvasna hasznos tartalmakat? Töltse ki űrlapunkat, és értesüljön első kézből aktuális promóciónkról!

Tegyen egy lépést céljai felé, és tudjon meg többet befektetési lehetőségeinkről!

EGY SIKERES ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ ÖSSZETEVŐI

1.
KIVÁLÓ
MOSÓTECHNOLÓGIA

A megfelelő tisztítási eredmény garantálja a visszatérő vevőket. Biztosítsa ügyfelei elégedettségét a karcmentes tisztaságot és foltmentes száradást kínáló EHRLE mosótechnológiával!

2.
MODERN,

HÍVOGATÓ DESIGN

A modern kialakítás
és a feltűnő megjelenés napjainkban egyre fontosabb vevőcsalogató eszköz. Az EHRLE többféle látványos tetőszerkezet megoldást kínál a befektetők számára.

3.
MEGBÍZHATÓ

HÁTTÉR

Munkatársaink a mosóépítés és -üzemeltetés minden fázisában szakszerű segítséget nyújtanak. Nagy létszámú, jól képzett szervizcsapatunk a garancia a gyors és szakszerű karbantartásra.

4.
GONDOS

ÜZEMELTETÉS

A Minősített EHRLE Autómosó program keretében marketingtámogatást, illetve számos kedvezményt nyújtunk a résztvevő, berendezéseiket EHRLE standardok szerint működtető Partnereinknek.

EHRLE MŰSZAKI MEGOLDÁSOK 1-TŐL AKÁR 9 MOSÓÁLLÁSIG!

Hozzunk létre együtt egy sikeres vállalkozást!
Érdeklik a részletek? Kattintson a lenti gombra és éljen a lehetőséggel!

INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Sokan elcsábulnak a technológia választásnál, ha számukra kedvező áron egy tetszetős tetőt kínál az eladó. A csomagolás fontos, és ezt mi is hangsúlyozzuk, de az alapvető döntési faktor a tisztítási hatékonyság kell, hogy legyen!

Rendkívül fontos, hogy magas minőségű technológiát válasszunk, hiszen ez alapozza meg a jövőbeni tevékenységünket. Ha jó a technológia, akkor hosszú távon is sikeres autómosó befektetésről beszélhetünk. Kevesebb meghibásodás, hosszabb élettartam, több elégedett mosóügyfél.

MIÉRT EHRLE? Olvasson tovább…

Célunk, hogy alkalmazkodjunk a piachoz, és kövessük a trendeket, épp ezért a figyelmünket az alternatív megoldások felé irányítjuk és igyekszünk kiszolgálni a piaci elvásárokat.

Egyedülálló újdonság az autómosó technológiában! Olyan hőszivattyú megoldást kínálunk, amely képes 85 fokos vizet is önmagában előállítani, egyéb elektromos, gázos vagy gázolajos fűtés nélkül. További információért hívjon minket vagy kérjen ajánlatot!

Kérdése van? Szeretne többet megtudni befektetésünkről? Kattintson a gombra és lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van? Szeretne többet megtudni befektetésünkről? Kattintson a gombra és lépjen velünk kapcsolatba!

EHRLE AKADÉMIA RENDEZVÉNYÜNK

Az EHRLE Akadémia programot azért hoztuk létre, hogy egy bővebb és részletesebb betekintést nyújtsunk azoknak, akik érdeklődnek az önkiszolgáló autómosó beruházás iránt.

Tapasztalt szakembereink egy gyakorlatias előadás keretében mutatják be miért jó befektetés egy önkiszolgáló autómosó, valamint hogy hogyan érdemes létrehozni és üzemeltetni úgy, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Helyszín: 1117 Budapest, Hunyadi János út 9. | 25. épület

EHRLE AKADÉMIA részletei

Díjmentes tájékoztató előadásunkon információt szerezhet az alábbiakról:

  • Milyen feltételek mellett biztonságos és jó megtérülést biztosító befektetés az önkiszolgáló autómosó beruházás?
  • Milyen ismérvekkel rendelkezik egy jó terület?
  • Milyen költségekkel, hozamokkal jár egy önkiszolgáló autómosó működtetése?
  • Milyen előnyöket kínál Önnek az EHRLE technológia?

Az előadás végén egy megalapozott döntést tud majd hozni arról, hogy az önkiszolgáló autómosó beruházás reális alternatíva-e az Ön számára, és milyen lépések várnak Önre. Kattintson és regisztráljon még ma!

Ismerjen meg minket közelebbről

Partnereink mondták

{"number_of_column":"1","number_of_column_desktop":"1","number_of_column_small_desktop":"1","number_of_column_tablet":"1","number_of_column_mobile":"1","auto_play":"true","auto_play_speed":"7000","scroll_speed":"800","pause_on_hover":"true","infinite_loop":"true","navigation":"true","pagination":"true","swipe_on":"true","mouse_draggable":"true","rtl_mode":"false"}

Rétházi Csaba – Bóly

" Több éve együttműködő partneretek a Bóly Brand Kft. megerősíti, hogy valóban jogosultak vagytok e kitüntető cím viselésére. Ezt támasztja alá az elmúlt évek kiváló együttműködése, a megkülönböztetett figyelem, amelyet kéréseink irányában tanúsítottatok."

Vámos István – Fót

"Korrekt, megbízható cég, hatékony szerviz háttérrel. Az általuk forgalmazott berendezések a jelenleg elérhető legkorszerűbbek közé tartoznak."

Maczek Tibor -Bicske és Dunaújváros

Az EHRLE sokkal jobban váltja be a hozzá fűzött reményeket mind anyagilag, mind szervizháttérben, mind kopásállóságban, mint amire számítottam. Maga az EHRLE technológia is figyelemreméltó. Számomra mindenben megfelelő.

Várteleki Attila – Dombóvár

Mosóügyfeleim száma egyre nő, szeretik az egyszerű kezelhetőséget, és a gyönyörű végeredményt. Nekem nagyon fontos ügyfeleim elégedettsége, és a mögöttem álló gyári színvonalú háttértámogatás. Önöktől mindkettőt megkaptam, köszönöm!

Kovács Bence – Érd

2014-ben nyitottuk meg a 4 állásos autómosónkat, amely várakozásokon felül teljesít. Azért is választottuk az EHRLE-t, mert nagyon megnyerő az a technológia, amit árulnak, ezen kívül mosóhatásban is magas minőséget képviselnek. Nem utolsó sorban pedig a szerviztől is bármilyen probléma esetén gyors megoldáshoz jutunk.

[slide-anything id='61']

HÍVJON MINKET!
+36 1 362 6219

ÍRJON NEKÜNK

WEBOLDALAINK