fbpx

KVANT Kft. –
EHRLE Hungária

Címünk:
1116 Budapest, Temesvár u. 19-21.
Budamobil Ipari Park

Nyitvatartás:
H-Cs: 7.30-16.30
P: 7.30-14.00

Telefon:
+36 1 371-0760

Fax:
+36 1 362-6219

E-mail:
info@kvant.hu
info@ehrle.hu

Social Média:
facebook/ehrleautomoso
instagram/ehrlebykvant
youtube/EHRLEhu

Információs levél

Érdeklődik az autómosó berendezések iránt? Szívesen olvasna hasznos tartalmakat?

Töltse ki űrlapunkat és értesüljön első kézből aktuális promóciónkról! Tegyen egy lépést céljai felé és tudjon meg többet befektetési lehetőségeinkről!

Megismertem és elfogadom a weboldal adatvédelmi nyilatkozatát

Ismerje meg cégünket!

A KVANT KFT. – EHRLE Hungária 1997 óta foglalkozik ipari tisztítóberendezések forgalmazásával és karbantartásával.

2009 tavaszától kizárólagos joggal képviseli Magyarországon az EHRLE céget és termékeit. Munkánk minőségét és vevőink sikerét a tulajdonos és a mérnöki vezető ipari tisztítástechnológiában megszerzett több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja.

A KVANT KFT. – EHRLE Hungária speciális szakterülete az önkiszolgáló autómosók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, az üzemeltetésre kiszemelt területek értékelése, specifikus ajánlatok összeállítása, gazdaságossági és megtérülési kalkulációk készítése, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki felügyelete, karbantartása.

Célunk nem pusztán a berendezések értékesítése. Küldetésünknek tekintjük, hogy a mosóügyfelek és a befektetők igényeit feltárva, a környezetvédelmi és a helyi hatóságok hozzájárulását elnyerve, olyan autómosó létesítményeket hozzunk létre, amelyek üzemeltetése során minden érintett fél azt kapja, amit jogosan elvár és megérdemel.

Azaz a mosóügyfelek a 6-8 perc alatt elérhető abszolút karcmentes, ragyogóan tiszta autót, az üzemeltetők, stílusosan szólva, a színtiszta profitot, mi magunk pedig a kiváló referenciát, ezzel együtt továbbfejlődésünk zálogát, az elégedett ügyfelet.

BISNODE Tanúsítvány

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

ISO Minősítés

Elégedett vevőket szeretnénk, ezért törekszünk arra, hogy az elérhető legmagasabb minőséget nyújtsuk!

A KVANT Kft. – EHRLE Hungária megalapítása óta célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, melynek eredményeként szerte az országban műszakilag- és pénzügyileg sikeres EHRLE autómosók jöjjenek létre.

Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk ezen elvek mentén dolgozni, már 2011-ben bevezettük cégünknél az ISO minőségirányítási rendszert, melynek keretében kiemelt figyelmet fordítunk a vevői visszajelzésekre, az ügyfeleink széleskörű és precíz tájékoztatására, munkatársaink szakmai továbbképzésére, illetve folyamataink szabályozására.

Nagy örömünkre 2019-ben is sikeresen zárult a megújult, kibővített ISO 9001:2015 szabvány szerinti felügyeleti audit.

ICERTAS

ÜGYFÉLBARÁT CÉG A KVANT KFT. – EHRLE HUNGÁRIA

Számunkra mindig is fontos volt ügyfeleink maximális kiszolgálása, melyet az idei évben, azaz 2020-ban is így kívánunk folytatni.

Nagy örömünkre szolgál, hogy elmondhatjuk, a Kvant Kft.- EHRLE Hungária csapata megkapta az ICERTIAS – International Certification Association GmbH – „ügyfélbarát cég” elismerését.

A svájci ICERTIAS – Business Cooperation Agreement szervezet fontosnak tartja a magas minőség fenntartását vevő és értékesítő között. Ebből kifolyólag kizárólag olyan vállalatok csatlakozhatnak a programhoz, akik megfelelnek a tanúsítási eljárás során támasztott számos követelménynek.

Ahogy a felhívásban is szerepel “mert mi értékeljük ügyfeleinket” szemlélteti a program fő szempontját, és kiemelkedő fontosságát.

Köszönjük az elismerést és köszönjük Partnereinknek az eredményes közös munkát!

OPTEN

Az OPTEN KFt., amely 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, „A” minősítésben részesítette cégünket.

“Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!” – szerepel a kiállított tanúsíványon.

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan. Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok, és KKV cégek.

A hitelbiztosítók elfogadják az OPTEN Kft. cégelemzésében szereplő hitelkeret-maximumot a nem nevesített követelésekre. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélytét vizsgálva.

Kérdése van? Árajánlatot kérne?
Írjon nekünk még ma!

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat. Az alábbi adatlap kitöltésével jelezheti felénk kapcsolatfelvételi igényét, bármely témakörben felmerülő kérdéseit, visszahívási igényét! Kérjük, az elérhetőségeit pontosan adja meg, hogy reagálhassunk megkeresésére! Köszönjük!
Rendelkezik már területtel? IgenNem
Milyen finanszírozási módszerrel kívánja létrehozni a projektet?

Saját tőke
Hitel
Pályázat

Mikorra tervezi a saját autómosó beruházásának beindítását?
Fél éven belülFél év- 1 évMég nincs konrét elképzelésem

Honnan ismeri az EHRLE márkát?


A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Megismertem és elfogadom a weboldal adatvédelmi nyilatkozatát

CSAPATUNK

Ismerje meg közelebbről a Kvant Kft. – EHRLE Hungária csapatát!

Szívesen csatlakozna cégünkhöz? Keresse fel állásajánlat menüpontunkat vagy küldje el közvetlenül fényképes önéletrajzát az info@kvant.hu email címre.

ÜGYVEZETŐ
IGAZGATÓ

HENCSEI ZOLTÁN

ügyvezető igazgató

ÉRTÉKESÍTÉSI
VEZETŐ

KÁDAS TAMÁS

értékesítési vezető
Email cím: kadas@ehrle.hu
Tel.: +36 70 624 6163

MŰSZAKI VEZETŐ

BÖGRE BÉLA

műszaki vezető

MŰSZAKI VEZETŐ HELYETTES

HEGEDŰS TAMÁS

műszaki vezető helyettes

KERESKEDELMI ÉS
MŰSZAKI TANÁCSADÓ

VERES KRISZTIÁN

kereskedelmi és műszaki tanácsadó
Email cím: veres@ehrle.hu
Tel.: +36 20 564 9153

KERESKEDELMI ÉS MŰSZAKI TANÁCSADÓ

PARTOS DÁVID

kereskedelmi és műszaki tanácsadó
Email cím: partos@ehrle.hu
Tel.: +36 70 321 8889

ÉRTÉKESÍTÉSI
KOORDINÁTOR

GÖRÖG EMESE

értékesítési koordinátor

IRODAVEZETŐ

DANYI ANDREA

irodavezető

ADMINISZTRÁTOR

SZABÓ ERIKA

adminisztrátor

MARKETING
KOORDINÁTOR

KOVÁCH KAMILLA

marketing koordinátor

MARKETING
KOORDINÁTOR

JANCSÓ EDINA

marketing koordinátor

VEVŐSZOLGÁLATI VEZETŐ,
MINŐSÉGÜGYI VEZETŐ

KOVÁCS ZOLTÁN

vevőszolgálati vezető,
minőségügyi vezető

SZERVIZTECHNKUS

HORVÁTH LÁSZLÓ

szerviztechnikus

SZERVIZTECHNIKUS

NAGY GÁBOR

szerviztechnikus

SZERVIZTECHNIKUS

ÖTVÖS ISTVÁN

szerviztechnikus

SZERVIZTECHNKUS

PÜSKI LÁSZLÓ

szerviztechnikus

RAKTÁROS

VÖRÖS LAJOS

raktáros

INFORMATIKUS

VASS ANDRÁS

informatikus

HÍVJON MINKET

ÍRJON NEKÜNK

WEBOLDALAINK