PROGRAMOK

Tökéletes önkiszolgáló járműtisztítás POWERPEARL mikroszemcsés tisztítószerrel,
és felületápolás NANOTECHNOLÓGIÁS ápolószerrel

rim clean06

ÚJDONSÁG!

Felnitisztítás
EHRLE RimCleaner Segítségével

A gépjárművek felnijei, különösen az alumínium felnik rendkívül módon ki vannak téve az egyes szennyeződéstípusoknak, úgymint fékpor és leváló gumidarabok. A magas hőmérséklet következtében egy nehezen eltávolítható szennyeződés képződik, amely mechanikusan is csak nehezen távolítható el. Minél hosszabb ideig található ez a szennyeződés a felnin, annál nehezebb eltüntetni.

Erre megoldásként opcionálisan használható az EHRLE újdonsága, a felnitisztító program. Az alacsony nyomású koncentrátumot a felnire kell szórni egy külön pisztoly segítségével, majd rövid idő elteltével normál tisztítóprogrammal mossuk le a neon zöld tisztítószert. A felnitisztítószer lúgos kémhatású, így nem károsítja a felnit.

HABFÜRDŐS ELŐMOSÁS
HABLÁNDZSÁVAL
/OPCIONÁLIS/

A kiegészítő programként rendelhető hablándzsa felszereltség beépítésével egy olyan aktív habos előmosó program…

TISZTÍTÁS
MAGASNYOMÁSSAL,
MIKROSZEMCSÉS TISZTÍTÓSZERREL

A késleltetett oldódású mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi…

TISZTÍTÁS
HABKEFÉVEL
/OPCIONÁLIS/

Opcionálisan beépíthető program. Makacsabb szennyeződések eltávolítására alkalmazható, a melegvizes magasnyomású…

ÖBLÍTÉS
TISZTA
VÍZZEL

Az öblítő program tiszta vízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat, és a leoldott szennyeződést. Ez a program szolgál a…

LAKKFELÜLET VÉDELME
NANOTECHNOLÓGIÁS
ÁPOLÓSZERREL

A lágyított forró vizet használó vízsugárral, szintetikus úton előállított, nanotechnológiás ápolószert viszünk fel…

FOLTMENTES, ÖNFÉNYEZŐ
SZÁRADÁS EHRLE SUPER
FINISH SZÁRADÁSSEGÍTŐVEL

Utolsó mosóprogramként az EHRLE cég lágyított és ásványi anyag mentesített, ozmózisszűrt vízzel történő öblítést ajánl…

HABFÜRDŐS ELŐMOSÁS
HABLÁNDZSÁVAL

A kiegészítő programként rendelhető hablándzsa felszereltség beépítésével egy olyan aktív habos előmosó program kerülhet beépítésre, amely a vásárlók széles csoportja által lett méltán közkedvelt. Az EHRLE Foam Plus aktív habot külön habpisztollyal visszük fel a gépjármű felületére, ahol nagy hatékonysággal kezdi el feloldani a szennyeződéseket, ezzel megkönnyítve a későbbi tisztító programok dolgát.

TISZTÍTÁS MAGASNYOMÁSSAL

A késleltetett oldódású mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi a legjobb mosóhatást anélkül, hogy mosókefét használnánk.

Ezen eljárás során a tisztítószer adagolása a magasnyomású vízsugárhoz mikroszemcsés por formájában történik. A mosóaktív adalékanyagok, úgymint a nemionos és az anionos tensidek tökéletes kombinációja az EHRLE PowerPearl késleltetett oldódású, elasztikus mikroszemcséivel – melyek ezernyi apró szivacsgömbként hatnak – a lágyított forró vízzel együtt pórusmélységig megtisztítják a gépjármű felületét. A magasnyomású sugarat egy speciális kerámia fúvókán keresztül juttatjuk a felületre.

Sok konkurens önkiszolgáló autómosót gyártó cégnél előírt az alulról felfelé irányuló tisztítás, ami a mi esetünkben nem meghatározó, mivel a mikroszemcsés tisztítószer bármely irányban és bárhol tökéletes tisztítóhatást ér el. Ily módon, az önkiszolgáló járműmosás bárki által, a tisztítás irányától függetlenül, könnyedén elvégezhető.

A mosási utasítás és a tisztítási eljárások alapos tanulmányozása nélkül is, egyszerűen és gyorsan, tökéletes tisztaság érhető el. A tiszta jármű okozta élményt a felület kellemesen friss illata is fokozza.

TISZTÍTÁS HABKEFÉVEL

Opcionálisan beépíthető program. Makacsabb szennyeződések eltávolítására alkalmazható, a melegvizes magasnyomású mosást követően. A habkefe természetes szőrből készül, így gyengéden, de mégis hatékonyan tisztítja a járművek lakkfelületét.

ÖBLÍTÉS

Az öblítő program tiszta vízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat, és a leoldott szennyeződést. Ez a program szolgál a felület további ápolásának alapjául. Az adalék nélküli tiszta hideg víz, az áramlás segítségével magával ragadja a felületen maradó szennyeződést és tisztítószer maradványokat, s a legjobb öblítési eredményt biztosítja.

A LAKKFELÜLET VÉDELME
NANOTECHNOLÓGIÁS ÁPOLÓSZERREL

A lágyított forró vizet használó vízsugárral, szintetikus úton előállított, nanotechnológiás ápolószert viszünk fel a jármű felületére. A járműfelület optimális védőréteget kap, és a víz lepereg a fényes felületről. A szintetikus előállítású, nanotechnológiás adalékanyag képezte védőréteg esőben, az ablaktörlő működésekor sem kenődik el a szélvédőn.

Az EHRLE Ultra Protection ápolószer kifényesíti a lakkfelületet, és erős szennytaszító hatással is bír. A rovarmaradványok, illetve egyéb biológiai szennyeződések ezután nem képesek extrém módon megtapadni a lakkfelületen, s ezáltal, károsítani a felületet. Egyidejűleg védi a felületet az erős UV-sugárzástól, a korróziótól, s megkönnyíti a tisztítást.

FOLTMENTES, ÖNFÉNYEZŐ SZÁRADÁS
EHRLE SUPER FINISH SZÁRADÁSSEGÍTŐVEL

Utolsó mosóprogramként az EHRLE cég lágyított és ásványi anyag mentesített, ozmózisszűrt vízzel történő öblítést ajánl, melyhez Super Finish száradást segítő adalékot kever.

A járműmosás utolsó fázisaként eltávolítjuk az ásványi anyagokat (pl.: sók), és ezzel megakadályozzuk a lerakódásukat.

Az EHRLE Super Finish szárítássegítő adalék kationos tensidjei és nanoszemcséi, kapcsolódván az ápoló hatású összetevőkkel és az illatanyagokkal, visszaadják a lakkfelület eredeti fényét.

Ragyogóan tiszta és foltmentesen száradó felületű jármű a mosási eljárás végeredménye!

AKTÍV POWER PEARL MIKROSZEMCSÉK AZ OPTIMÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ÉRDEKÉBEN

  • nem abrazív technológia,
    vagyis nem károsítja a fényezést
  • tökéletes habképzés, intenzív illat
    hogy élmény legyen az autómosás
  • szilikátmentes
    nem hagy anyagmaradványokat a járművön
[slide-anything id='61']

HÍVJON MINKET

ÍRJON NEKÜNK

WEBOLDALAINK